• Νικολάου Κόντου 38, Μεγαλόπολη, Αρκαδία, 22 200.
  • ndaglas@otenet.gr
  • +30 2791021095
  • +30 2791021096

Εργασίες

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΥΨΟΣ

Η Visco έχει εκτελέσει πάρα πολλές εργασίες σε μεγάλο ύψος. Ενδεικτικά περιλαμβάνονται εργασίες σε καμινάδες μεγάλου ύψους, κτίρια μεγάλου ύψους, ανεμογεννήτριες, δεξαμενές. Διαθέτει το απαιτούμενο εξειδικευμένο - πιστοποιημένο προσωπικό για εργασίες σε μεγάλο ύψος. Ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος για εργασίες σε μεγάλο ύψος. Κυρίως ηλεκτροκίνητες αναρτημένες πλατφόρμες, αναρτημένες πλατφόρμες αέρος, χειροκίνητες αναρτημένες πλατφόρμες.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση

Η Visco έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή τεχνικών έργων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τομείς εργασιών μας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Visco έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή και συντήρηση έργων στη βιομηχανία. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητο εξοπλισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΜΕΛΕΤΕΣ

Η Visco είναι στελεχωμένη από έμπειρους μηχανικούς. Διαθέτουμε προγράμματα για μελέτες σε πυρίμαχες επενδύσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις καθώς και τη μελέτη και έκδοση για οικοδομικές άδειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, ΟΔΟΠΟΙΪΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Η Visco αναλαμβάνει και εκτελεί κατασκευές σε δημόσια και ιδιωτικά έργα. Διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό και είναι στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η Visco διαθέτει δικιά της βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών - επισκευών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  • ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ