• Νικολάου Κόντου 38, Μεγαλόπολη, Αρκαδία, 22 200.
  • ndaglas@otenet.gr
  • +30 2791021095
  • +30 2791021096

Εργασίες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ

Η Visco έχει πολλή μεγάλη εμπειρία και έχει εκτελέσει μεγάλα έργα κατασκευής και επισκευής σε μεταλλικές καμινάδες και σε καμινάδες μπετού σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για εργασίες σε καμινάδες καθώς και άρτιο ιδιόκτητο πιστοποιημένο εξοπλισμό για την εκτέλεση των έργων. Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες σε καμινάδες ανεξαρτήτως ύψους, σε καμινάδες ανεξαρτήτως διαμέτρου, υλικού κατασκευής και δραστηριότητας της εγκατάστασης.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση

Η Visco έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή τεχνικών έργων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τομείς εργασιών μας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Visco έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή και συντήρηση έργων στη βιομηχανία. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητο εξοπλισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΜΕΛΕΤΕΣ

Η Visco είναι στελεχωμένη από έμπειρους μηχανικούς. Διαθέτουμε προγράμματα για μελέτες σε πυρίμαχες επενδύσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις καθώς και τη μελέτη και έκδοση για οικοδομικές άδειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, ΟΔΟΠΟΙΪΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Η Visco αναλαμβάνει και εκτελεί κατασκευές σε δημόσια και ιδιωτικά έργα. Διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό και είναι στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η Visco διαθέτει δικιά της βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών - επισκευών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  • ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ