• Νικολάου Κόντου 38, Μεγαλόπολη, Αρκαδία, 22 200.
  • ndaglas@otenet.gr
  • +30 2791021095
  • +30 2791021096

Εργασίες

ΠΥΡΙΜΑΧΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Visco ασχολείτε, έχοντας μεγάλη εμπειρία, στη μελέτη και κατασκευή πυρίμαχων επενδύσεων σε βιομηχανικούς φούρνους και λέβητες. Έχουμε εμπειρία σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας στις πυρίμαχες κατασκευές. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους ακόλουθους κλάδους. Πυρίμαχες επενδύσεις σε λέβητες θερμοηλεκτρικών εργοστασίων, λέβητες ατμοπαραγωγής, ξηραντήρια, χυτήρια, ασβεστοκάμινα, αποτεφρωτήρες, υαλουργία, κεραμοποιία, διυλιστήρια, αλουμίνια, τσιμέντα, πυρηνελαιουργεία, λιπάσματα. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα προγράμματα και τεχνογνωσία για τη μελέτη πυρίμαχων κατασκευών καθώς και όλο το απαιτούμενο, εξειδικευμένο προσωπικό και τον εξοπλισμό για την εκτέλεση των έργων.

Τεχνογνωσία και εξειδίκευση

Η Visco έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή τεχνικών έργων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους τομείς εργασιών μας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Visco έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή και συντήρηση έργων στη βιομηχανία. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητο εξοπλισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΜΕΛΕΤΕΣ

Η Visco είναι στελεχωμένη από έμπειρους μηχανικούς. Διαθέτουμε προγράμματα για μελέτες σε πυρίμαχες επενδύσεις, βιομηχανικές εγκαταστάσεις καθώς και τη μελέτη και έκδοση για οικοδομικές άδειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ, ΟΔΟΠΟΙΪΑ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Η Visco αναλαμβάνει και εκτελεί κατασκευές σε δημόσια και ιδιωτικά έργα. Διαθέτει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό και είναι στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

Η Visco διαθέτει δικιά της βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών - επισκευών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
  • ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ